Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Oss, hoofdvestiging Amstelveen
Kampt u met een lekkage in uw riolering Redactie, 5 juni 2024
Als er lekkage ontstaat in het riool, is J.G. Riooltechniek in Oss er voor u!

Heeft u te maken met een lek in uw riolering?Dit kan ernstige consequenties hebben, zowel voor uw gezondheid als voor uw financiën. De onaangename geur die vrijkomt, kan duiden op een lekke riolering.

Op welke manier kunt u een lek in de riolering opsporen?

Wanneer u een vieze geur ruikt, kan dit duiden op een probleem in uw rioleringssysteem. Het kan tevens gebeuren dat u de geur van de lekkende riolering van uw buren opmerkt. Het constateren van een vochtige plek op de grond kan wijzen op een lek in de riolering.

Wat zijn de oorzaken van een lekkage in uw rioleringssysteem?

De levensverwachting van een rioolsysteem is gemiddeld 20-25 jaar. Desalniettemin kan het uitvoeren van regelmatig onderhoud aan het rioolsysteem van invloed zijn op de levensduur ervan. Rioleringen raken vaak beschadigd door gebrek aan onderhoud.

Kunnen er ziektes ontstaan door een rioollek?

U dient zich ervan bewust te zijn dat rioleringsproblemen niet alleen u, maar ook anderen in gevaar kunnen brengen. Bij een rioollekkage kan er direct contact ontstaan met besmet afvalwater, wat nadelige gevolgen kan hebben voor de gezondheid. Zowel uw buren als uw huisdieren kunnen risico lopen wanneer zij in contact komen met het besmette afvalwater.

Lekkende riool herstellen

Wanneer u te maken krijgt met een rioollekkage, is het van groot belang om zo snel mogelijk een professional in te schakelen die gespecialiseerd is in riolering. Op deze manier beperkt u het risico op schade aan uw woning tot een minimum. Er zijn verschillende mogelijkheden om een lekkage in uw rioleringsbuis op te lossen.

Middels relining is het haalbaar om specifieke gedeeltes van het riool te herstellen zonder dat een algehele renovatie nodig is. Het is haalbaar om specifieke delen van het riool te herstellen zonder volledige renovatie door middel van relining. Om het lek in de rioleringsbuis te verhelpen, wordt er gebruik gemaakt van een speciale sok.

U heeft tevens de optie om het lek te verhelpen door het betreffende segment te vernieuwen. Indien de lekkage echter frequent voorkomt of als het riool al oud is. In dat geval is het beter om een rioolrenovatie uit te laten voeren.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1221

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!