Direct een rioleringsbedrijf nodig in Oss?Bel 085 106 1221Of vul het formulier in

Ontstoppen

Wij staan in Oss voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Oss, hoofdvestiging Amstelveen

Oorzaak achterhalen

Het voorkomen van toekomstige rioolverstoppingen is mogelijk door op de hoogte te zijn van mogelijke oorzaken. Wanneer we het riool gaan ontstoppen, kan een rioolinspectie nodig zijn. Hiermee kunnen we de oorzaak van de verstopping nauwkeurig vaststellen en een passende oplossing bieden. Op die manier weten we precies wat de oorzaak is en kunnen we een effectieve oplossing bieden.

Wanneer er sprake is van een verstopping in Oss of omringende gemeenten, kunt u ons bellen om het probleem te verhelpen! We zullen ons best doen om een afspraak met u te maken zodat u niet te lang last heeft van de verstopping. Bel J.G. Riooltechniek op 085 106 1221 om een afspraak in te plannen.

J.G. Riooltechniek: de ervaren rioleur voor Oss en omliggende gebieden!

Het riool kan om verschillende redenen verstopt raken. Bij veel regenval kan het voorkomen dat het riool verzakt. Een verstopping kan ook het gevolg zijn van de ophoping van vuil op een lastige plek, zoals een bocht.

Zelf oplossen of hulp inschakelen?

Normaal gezien probeer je eerst zelf de verstopping te verhelpen door gebruik te maken van een plopper of ontstoppingsvloeistof. Indien dit niet werkt, kan je J.G. Riooltechniek in Oss inschakelen om de verstopping voor jou op te lossen. J.G. Riooltechniek zal afhankelijk van de soort verstopping verschillende technieken inzetten om de verstopping te verhelpen.

Het verminderen van de overlast heeft onze hoogste prioriteit, aangezien we ons bewust zijn van de onaangename geur van een rioolprobleem. Onze eerste stap is om de leidingen te ontstoppen met behulp van een verenmachine. Deze machine is speciaal ontworpen voor leidingen met een kleine diameter. Als het niet lukt met deze methode, zullen wij in de meeste gevallen de hogedrukreiniger gebruiken.

Over ons

J.G. Riooltechniek is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf, waarbij onze professionals voornamelijk worden ingezet bij diverse verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte vaatwasser, een verstopt doucheputje, een verstopping in het toilet of... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1221

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over J.G. Riooltechniek

J.G. Riooltechniek is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf, waarbij onze professionals voornamelijk worden ingezet bij diverse verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte vaatwasser, een verstopt doucheputje, een verstopping in het toilet of een verstopte regenwaterafvoer, wij staan paraat om deze problemen op te lossen. Dankzij onze vakmannen met jarenlange ervaring, kunnen we moeiteloos elke type leiding, afvoer en riool ontstoppen.


Logo van VCA
VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!