Teamfoto J.G. Riooltechniek

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Oss voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Oss, hoofdvestiging Amstelveen

Riolering aanleggen in Oss

Als u van plan bent om een woning te bouwen of verbouwen of als uw riool aan vervanging toe is, Onze vakmensen bij J.G. Riooltechniek staan voor u klaar om u hierbij te ondersteunen. Bij ons wordt er gewerkt met hoogwaardig materiaal en beschikken we over alle benodigde kennis om de klus succesvol te volbrengen. Ons team staat voor u klaar om u te helpen met het installeren van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

Het grootste deel van de riolering is niet zichtbaar, omdat het verborgen is onder de vloer of in de muur. Hierdoor is het van essentieel belang dat dit zorgvuldig wordt aangelegd of vervangen, anders zal het noodzakelijk zijn om muren en vloeren te breken om het probleem te verhelpen. Wij werken daarom met de grootste nauwkeurigheid om ervoor te zorgen dat u (weer) jaren verder kan met de riolering.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Het is gebruikelijk dat oude woningen nog steeds gresbuizen bevatten. In het geval van een lekkage in een oude gresbuis, rijst vaak de vraag of deze kan worden vervangen door een PVC buis zonder dat de volledige riolering vernieuwd dient te worden. Maakt u zich geen zorgen, wij maken gebruik van speciale overgangsstukken zodat u niet de complete riolering hoeft te vervangen.

Het uitvoeren van een rioolinspectie bij een lekkage in een riool met gresbuizen is wel aan te raden. Door middel van een rioolinspectie is het mogelijk om alle gresbuizen te onderzoeken en zo de toestand van de leidingen vast te stellen. Mocht de staat van de gresbuis riolering in slechte zijn, kan het verstandiger zijn om het gehele riool te vervangen.

Riolering vervangen in Oss

Wanneer er in uw woning lekkages op meerdere plekken zijn en u uw riool wilt laten vervangen of toekomstige problemen wilt voorkomen, kunt u bij J.G. Riooltechniek terecht. Bij J.G. Riooltechniek kunt u terecht voor het volledig vernieuwen van uw riolering. Indien u graag een passend advies ontvangt betreffende uw riolering, zijn wij te bereiken via 085 106 1221.

Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1221

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!