Direct een rioleringsbedrijf nodig?Bel 085 106 1221Of vul het formulier in

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Oss voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Oss, hoofdvestiging Amstelveen

Riolering aanleggen in Oss

Als u van plan bent om een woning te bouwen of verbouwen of als uw riool aan vervanging toe is, Onze vakmensen bij JC Rioolservice staan voor u klaar om u hierbij te ondersteunen. Bij ons wordt er gewerkt met hoogwaardig materiaal en beschikken we over alle benodigde kennis om de klus succesvol te volbrengen. Ons team staat voor u klaar om u te helpen met het installeren van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

Het grootste deel van de riolering is niet zichtbaar, omdat het verborgen is onder de vloer of in de muur. Hierdoor is het van essentieel belang dat dit zorgvuldig wordt aangelegd of vervangen, anders zal het noodzakelijk zijn om muren en vloeren te breken om het probleem te verhelpen. Wij werken daarom met de grootste nauwkeurigheid om ervoor te zorgen dat u (weer) jaren verder kan met de riolering.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Het is gebruikelijk dat oude woningen nog steeds gresbuizen bevatten. In het geval van een lekkage in een oude gresbuis, rijst vaak de vraag of deze kan worden vervangen door een PVC buis zonder dat de volledige riolering vernieuwd dient te worden. Maakt u zich geen zorgen, wij maken gebruik van speciale overgangsstukken zodat u niet de complete riolering hoeft te vervangen.

Het uitvoeren van een rioolinspectie bij een lekkage in een riool met gresbuizen is wel aan te raden. Door middel van een rioolinspectie is het mogelijk om alle gresbuizen te onderzoeken en zo de toestand van de leidingen vast te stellen. Mocht de staat van de gresbuis riolering in slechte zijn, kan het verstandiger zijn om het gehele riool te vervangen.

Riolering vervangen in Oss

Wanneer er in uw woning lekkages op meerdere plekken zijn en u uw riool wilt laten vervangen of toekomstige problemen wilt voorkomen, kunt u bij JC Rioolservice terecht. Bij JC Rioolservice kunt u terecht voor het volledig vernieuwen van uw riolering. Indien u graag een passend advies ontvangt betreffende uw riolering, zijn wij te bereiken via 085 106 1221.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1221

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over JC Rioolservice

Specialist in het verhelpen en onderhouden van rioleringswerken. Alle werkzaamheden op het gebied van hemelwaterafvoer tot hoofd riool, drainage en huisaansluiting, behoren tot de mogelijkheden van JC Rioolervice. Ons vakbekwame personeel beschikt over jaren lange ervaring om deze projecten naar volle tevredenheid voor u uit te voeren.Logo van VCA
VCA