Werkzaam in Oss, hoofdvestiging Amstelveen

Direct een rioleringsbedrijf nodig?Bel 085 106 1221Of vul het formulier in

Gootsteen ontstoppen in Oss

Bij dagelijks gebruik van de gootsteen maakt u deze schoon voor de vaat, wast u uw handen en giet u water af tijdens het koken. Het is uiterst vervelend als dit gebeurt, als ze verstopt raakt en niet langer doorloopt zodat u de gootsteen niet kan gebruiken. Wanneer het niet lukt om de verstopping zelf te verhelpen, kunt u JC Rioolservice inschakelen om dit voor u op te lossen.

Het is begrijpelijk dat het vervelend kan zijn wanneer uw gootsteen verstopt raakt en we zullen ons uiterste best doen om snel bij u langs te komen. Samen kunnen we een afspraak inplannen om het probleem snel te verhelpen. U kunt ons bereiken op 085 106 1221. Wij passen verschillende middelen toe om elke verstopping op te lossen, afhankelijk van de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Er zijn diverse redenen waarom een gootsteen verstopt kan raken. In de keuken worden vaak verschillende dingen weggespoeld door de gootsteen, denk bijvoorbeeld aan zeepresten van het handen wassen. Daarbij passeren er ook frequent etensresten door de afvoerbuizen. Deze etensresten bevatten vaak vetten die zich hechten aan de afvoerbuizen en zo verstoppingen veroorzaken.

Als vet aan de buitenkant van de afvoerbuizen blijft plakken, zal dit leiden tot een vernauwing van de doorgang. Als deze buizen te ver verstopt zijn door vetresten, zal het water niet meer goed of helemaal niet meer door de buizen kunnen worden afgevoerd. Indien dit het geval is bij u, is het verstandig om een beroep te doen op JC Rioolservice om dit probleem voor u te verhelpen.

JC Rioolservice: de ervaren rioleur voor Oss en omliggende gebieden!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Als u het zelf wilt proberen, kunt u gebruik maken van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Let er goed op dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Als het niet mogelijk is om de afvoer zelf te ontstoppen of als de verstopping binnen korte tijd weer terugkomt, Indien u verstandig handelt, schakelt u JC Rioolservice in. Wij werken professioneel en maken gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor we snel de ontstopping kunnen verhelpen. Onze prioriteit ligt bij het netjes en schoon achterlaten van de werkplek, zodat u meteen weer kunt afwassen in de gootsteen. Neem voor een afspraak contact met ons op via 085 106 1221.


Gootsteen ontstoppen in Oss

Afvoeren kunnen op twee verschillende manieren ontstopt worden, door middel van een machinale rioolveer of een hogedrukspuit. De machinale rioolveer gaat met langzaam draaiende bewegingen door de leiding. 

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1221

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vrijblijvende offerte voor gootsteen ontstoppen?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over JC Rioolservice

Specialist in het verhelpen en onderhouden van rioleringswerken. Alle werkzaamheden op het gebied van hemelwaterafvoer tot hoofd riool, drainage en huisaansluiting, behoren tot de mogelijkheden van JC Rioolervice. Ons vakbekwame personeel beschikt over jaren lange ervaring om deze projecten naar volle tevredenheid voor u uit te voeren.Logo van VCA
VCA