Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Oss, hoofdvestiging Amstelveen

Gootsteen ontstoppen in Oss

Bij dagelijks gebruik van de gootsteen maakt u deze schoon voor de vaat, wast u uw handen en giet u water af tijdens het koken. Het is uiterst vervelend als dit gebeurt, als ze verstopt raakt en niet langer doorloopt zodat u de gootsteen niet kan gebruiken. Wanneer het niet lukt om de verstopping zelf te verhelpen, kunt u J.G. Riooltechniek inschakelen om dit voor u op te lossen.

Het is begrijpelijk dat het vervelend kan zijn wanneer uw gootsteen verstopt raakt en we zullen ons uiterste best doen om snel bij u langs te komen. Samen kunnen we een afspraak inplannen om het probleem snel te verhelpen. U kunt ons bereiken op 085 106 1221. Wij passen verschillende middelen toe om elke verstopping op te lossen, afhankelijk van de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Er zijn diverse redenen waarom een gootsteen verstopt kan raken. In de keuken worden vaak verschillende dingen weggespoeld door de gootsteen, denk bijvoorbeeld aan zeepresten van het handen wassen. Daarbij passeren er ook frequent etensresten door de afvoerbuizen. Deze etensresten bevatten vaak vetten die zich hechten aan de afvoerbuizen en zo verstoppingen veroorzaken.

Als vet aan de buitenkant van de afvoerbuizen blijft plakken, zal dit leiden tot een vernauwing van de doorgang. Als deze buizen te ver verstopt zijn door vetresten, zal het water niet meer goed of helemaal niet meer door de buizen kunnen worden afgevoerd. Indien dit het geval is bij u, is het verstandig om een beroep te doen op J.G. Riooltechniek om dit probleem voor u te verhelpen.

J.G. Riooltechniek: de ervaren rioleur voor Oss en omliggende gebieden!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Als u het zelf wilt proberen, kunt u gebruik maken van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Let er goed op dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Als het niet mogelijk is om de afvoer zelf te ontstoppen of als de verstopping binnen korte tijd weer terugkomt, Indien u verstandig handelt, schakelt u J.G. Riooltechniek in. Wij werken professioneel en maken gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor we snel de ontstopping kunnen verhelpen. Onze prioriteit ligt bij het netjes en schoon achterlaten van de werkplek, zodat u meteen weer kunt afwassen in de gootsteen. Neem voor een afspraak contact met ons op via 085 106 1221.


Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1221

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!