Relinen Oss

Rioolrenovatie betekent allang niet meer dat het bestaande rioolstelsel in zijn geheel vervangen dient te worden; relinen is een geavanceerde techniek met veel voordelen. Bij terugkerende rioolproblemen zoals een verstopping is een rioolrenovatie over het algemeen vereist. Voorheen moest men hiervoor veel hak- en breekwerk verrichten, maar dat is binnen de relining techniek niet meer nodig. Wilt u de riolering ook laten relinen in Oss? Neem dan contact op met RIWELA.

Relinen in de praktijk

Bij relinen worden de rioleringsbuizen voorzien van een nieuwe binnenzijde. Dit is over het algemeen een geïmpregneerde kous van polyester naaldvilt of glasvezel. Deze kous wordt onder hoge druk de leidingen binnen gebracht, waarna de hars uithardt. Hierdoor ontstaat een strakke nieuw laag aan de binnenzijde van de buizen. Deze techniek heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • De techniek zorgt voor een extreem waterdicht resultaat
  • Dankzij relinen groeit de levensduur van het riool aanzienlijk
  • Duurzame techniek waarbij geen hak- en breekwerk vereist is

Een rioolrenovatie wordt in de regel altijd voorafgegaan aan een rioolinspectie. Zo kunnen wij de huidige staat van uw riolering precies in kaart brengen. Bij een camera-inspectie kunt u ook zelf meekijken. Aansluitend krijgt u altijd een betrouwbaar advies.

De keuze voor relinen in Oss

Relinen kent veel voordelen ten opzichte van de gebruikelijke vorm van rioolrenovatie. Mocht u diverse problemen ervaren rond het riool, dan is een renovatie door middel van deze methode duurzaam, relatief voordelig ten opzichte van andere renovatietechnieken en het bezorgt ook nog eens minimale overlast. Wij zorgen dat langslepende problemen rondom uw riool tot het verleden behoren. Wilt u meer weten over onze technieken, dan kunt u ons altijd bereiken.

Rioolrenovatie in Oss door relinen

Wilt u weten of uw riool toe is aan een renovatie? Dan komen we graag bij u langs. Neem vrijblijvend contact op met RIWELA. Of bel ons op meteen op 073 - 204 58 19.