Rioolvliegjes Oss

Rioolvliegjes in uw woning? RIWELA heeft voor u dé oplossing in huis. Rioolvliegjes, die ook wel motmuggen worden genoemd, zijn kleine vliegjes die rondom het toilet of stilstaan water zitten. Hoewel ze niet steken, kunnen ze wel voor andere overlast zorgen. Zo zijn ze niet hygiënisch en kan hun aanwezigheid zelfs gevaarlijk voor uw gezondheid zijn. Heeft u in Oss last van rioolvliegjes? Kom dan meteen in actie en schakel ons in.

Wij hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van rioolvliegjes. Wij zorgen ervoor dat de larven van de rioolviegen verdwijnen. Alleen volwassen motmuggen verwijderen heeft namelijk geen zin.

Rioolvliegjes door rioollekkage

Een rioollekkage zorgt ervoor dat er een open verbinding met het riool ontstaat. Dit verontreinigde water trekt vervolgens de rioolvliegjes aan. Omdat de motmuggen veel gevaarlijke bacteriën met zich meedragen, kunnen ze uw gezondheid in gevaar brengen. Kom daarom zo weinig mogelijk in aanraking met de motmuggen.

Heeft u in Oss onze hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Bel ons om telefonisch een afspraak te maken of vul ons contactformulier in. Wij staan voor u klaar!