Rioolrenovatie Oss

Een rioolrenovatie is vaak de laatste uitweg bij het oplossen van hardnekkige rioolproblemen. Terugkerende verstoppingen of een rioollucht zijn indicaties die wijzen op complicaties. Heeft u al eens een rioolinspectie overwogen om de staat van het riool scherp in kaart te brengen? Zo kunt u een betere afweging maken over de te nemen vervolgstappen, waaronder rioolrenovatie. In de regio Oss verzorgen wij hoogwaardige rioolrenovaties, óók met de nieuwste techniek van relinen. Deze techniek kent veel voordelen, onder andere het steeds (laten) ontstoppen van uw afvoeren.

Rioolrenovatie Oss wanneer

Wanneer de riolering in uw woning goed werkt, dan merkt u nauwelijks dat u hier mee te maken heeft. Het rioolstelsel behelst echter een cruciale functie van ons huishouden en wanneer er zich hier complicaties voordoen, dan merkt u dat vrijwel direct. De riolering kan simpelweg te oud zijn, verzakkingen vertonen of er is sprake van scheurtjes. Voorheen werd bij renovatie gekozen voor een algehele vervanging van het rioolstelsel, maar dat zorgde voor een overlastgevende situatie; doorgaans dient men bij de ouderwetse methode van renovatie namelijk de algehele vloer open te leggen. Veel mensen proberen daarom een rioolrenovatie zo lang mogelijk uit te stellen. Dit is tegenwoordig met de nieuwe functionaliteit van relinen niet meer nodig.

Wanneer zullen wij u adviseren of informeren om voor een rioolrenovatie te kiezen?

  • Terugkerende verstoppingen op meerdere plekken in de woning
  • Een rioollucht in huis, eventueel in combinatie met rioolvliegjes
  • Scheurtjes of een verzakking in het riool (lees: rioolinspectie)

Wij van RIWELA zijn altijd transparant in onze bevindingen en geven een betrouwbaar advies in iedere situatie.

Nieuw in rioolrenovatie: relinen

Veel mensen zien op tegen een rioolrenovatie, met name om het schrikbeeld van het openbreken van de algehele vloer. Dat is echter nergens meer voor nodig. RIWELA maakt gebruik van relinen. Hierbij hoeven we geen hak- en breekwerk uit te voeren. Een nieuwe, beschermende laag wordt effectief aan de binnenzijde van de leidingen geïnjecteerd en hecht zich aan de randen. Hierdoor hoeven over het algemeen geen nieuwe leidingen te worden geplaatst en functioneren de huidige leidingen tot soms wel 50 jaar langer.

Rioolrenovatie uitvoeren in Oss

RIWELA staat voor u klaar! Wij hebben ruime ervaring in rioolrenovatie én beschikken over de nieuwste relining techniek. Wilt u hier meer over weten of direct een afspraak maken? Neem dan contact op. Of bel snel met 073 - 204 58 19.