Vakkundige en snelle rioolreiniging

Onze naam zegt het al, ons rioolbedrijf is gespecialiseerd in riooltechniek. Ook het reinigen van uw riolering valt hieronder. Door middel van rioolreiniging lost u alle voorkomende sanitaire verstoppingen op. Wij zorgen ervoor dat u snel weer verzekerd bent van een goed werkende riolering. Heeft u een acuut rioolprobleem in Oss of in de omgeving van Oss? Dan zijn wij dag en nacht bereikbaar, 365 dagen per jaar. Wij zijn snel ter plaatse om uw probleem op te lossen door middel van rioolreiniging. Als wij tijdens onze werkzaamheden kleine gebreken tegenkomen, herstellen we dit als u dit wenst. Wij doen alles in overleg, zodat u achteraf niet voor vervelende financiële verrassingen komt te staan.

Verschillende manieren voor rioolreiniging

In Oss en in de gehele regio Oss maken wij gebruik van verschillende manieren om uw riolering te reinigen. In eerste instantie gebruiken we trekveren om uw verstopping op te lossen. In de meeste gevallen is dit voldoende. Is de verstopping hardnekkiger, doordat er bijvoorbeeld zand of grond in uw leidingen zit? Dan gebruiken we voor uw rioolreiniging een hogedrukreiniger. Als het vuil echt hardnekkig is, komt de frezer eraan te pas. In sommige gevallen heeft zich kalk afgezet aan de binnenkant van uw leiding. Met een frezer kunnen we dit vakkundig verwijderen.

Wilt u meer weten over rioolreiniging? Of wilt u direct uw verstopping in Oss oplossen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.