Rioolreiniging Oss

Onze naam zegt het al, ons rioolbedrijf is gespecialiseerd in riooltechniek. Ook een professionele rioolreiniging valt hieronder. Door middel van een rioolreiniging lost u alle voorkomende sanitaire verstoppingen op. Wij van [bedrijfstechniek] zorgen ervoor dat u snel weer verzekerd bent van een goed werkende riolering. Heeft u een acuut rioolprobleem in Oss of in de omgeving van Oss? Dan kunt u een beroep doen op onze spoedservice. Wij zijn snel ter plaatse om uw probleem op te lossen door middel van rioolreiniging. Als wij tijdens onze werkzaamheden kleine gebreken tegenkomen, kunnen wij meteen een rioolreparatie voor u uitvoeren. Wij doen alles in overleg, zodat u achteraf niet voor vervelende financiële verrassingen komt te staan.

Rioolreiniging Oss manieren

In Oss en omgeving maken wij gebruik van verschillende manieren om uw riolering te reinigen. In eerste instantie gebruiken we trekveren om uw verstopping op te lossen. In de meeste gevallen is dit voldoende. Is de verstopping hardnekkiger, doordat er bijvoorbeeld zand of grond in uw leidingen zit? Dan gebruiken we voor uw rioolreiniging een hogedrukreiniger. Als het vuil echt hardnekkig is, komt de frezer eraan te pas. In sommige gevallen heeft zich kalk afgezet aan de binnenkant van uw leiding. Met een frezer kunnen we dit vakkundig verwijderen.

Door periodiek een rioolreiniging uit te laten voren verkleint u tevens de kans op toekomstige verstopping en rioollekkages. Met name een rioollekkage kan vervelende gevolgen hebben. Dit kan zowel uw woning als inventaris aantasten, als dat het kan leiden tot rioolstank en rioolvliegjes. Wij kunnen na het uitvoeren van een rioolreiniging tevens uw riolering ontluchten.

Rioolreiniging Oss rioolinspectie

Heeft u last van een terugkerende verstopping dat is het verstandig om een rioolinspectie uit te laten voeren. Door middel van een camera inspectie kunnen wij zonder hak en breekwerk in uw riolering kijken. Structurele problemen zoals een (te) nauwe leiding of bijvoorbeeld wortelgroei kunnen wij opsporen. Op deze manier zijn wij altijd in staat om een nauwkeurige probleemanalyse te maken.

Rioolreiniging Oss contact

Wilt u meer weten over de voordelen van een rioolreiniging of de ontluchting van uw riool? Of wilt u direct uw verstopping in Oss oplossen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 073 - 204 58 19. Bij een spoedklus proberen wij binnen 2 uur bij u op locatie te zijn. Als u ons niet dringend nodig heeft kunt u ook ons contactformulier invullen.