Riool ontstoppen Oss

In elk huishouden maakt iedereen meermaals per dag gebruik van de riolering. We zijn ons hier niet van bewust en zien het als een vanzelfsprekendheid dat ons afval wegspoelt. Echter wanneer er een probleem zoals een verstopping optreed ervaren wij het ongemak van een niet werken riool. Een goed werkende riolering behoort dan ook terecht tot de primaire levensbehoeften. Het riool ontstoppen is voor RIWELA dagelijkse kost.

Riool ontstoppen Oss ontstaan verstopping

Bij verkeerd gebruik van uw riool kan deze verstopt raken. Voor een gootsteen verstopping is vak het doorspoelen van etensresten, vet en olie de oorzaak. Bij een toilet verstopping is dit vaak door het gebruik van teveel toiletpapier. Maar ook het doorspoelen van vochtige toiletdoekjes en incontinentiemateriaal komt voor. Voor het riool zijn er weer andere oorzaken op te noemen. Wortelgroei of een verzakking kan een verstopping of zelfs rioollekkage veroorzaken. Wanneer u juist gebruik maakt van het riool kunt u de kans op een verstopping aanzienlijk verkleinen.

Riool ontstoppen Oss service

Wanneer u een verstopt riool heeft in Oss of omgeving kunt u terecht bij RIWELA. Wij werken voor zowel particulieren als dat wij voor bedrijven werken. Alle afvoeren tussen de 32 en 300mm in diameter kunnen wij voor u ontstoppen. Dit doen wij altijd zonder hak en breekwerk. Lukt dit echt niet laten wij u dit altijd eerst weten voordat wij gaan breken. U betaalt pas wanneer wij het probleem voor u hebben verholpen.

Riool ontstoppen Oss contact

Lukt het niet om zelf uw riool te ontstoppen? Of wilt u dit gewoon graag aan de professional overlaten? Dan kunt u in Oss en omstreken terecht bij RIWELA. U kunt ons telefonisch bereiken op: 073 - 204 58 19 wanneer u spoed heeft. Voor spoedgevallen zijn wij binnen 2 uur bij u op locatie. Geen spoed maar wel graag contact? Vul dan ons contactformulier in.