Ontstoppen in Oss

Als u last heeft van een verstopping in Oss, is het verstandig één van onze vakmannen in te schakelen die u helpt uw riool te ontstoppen. Wij zijn uw rioolexpert werkzaam in Oss en omgeving. Komt er bruin water uit uw afvoer? Of staat uw kelder blank? Als u de rioolservice van ons bedrijf inschakelt, kijken we eerst grondig waar het probleem vandaan komt en wat de oorzaak is van het probleem. Vervolgens kunnen wij gericht uw leidingen ontstoppen, een rioolreiniging of rioolreparatie uitvoeren. Wij kunnen u helpen met:

Ontstoppen Oss zelf doen

Kleine verstoppingen kunt u zelf relatief gemakkelijk verhelpen. Wanneer uw doucheputje niet meer goed door loopt, of uw gootsteen verstopt is. Kunt u dit proberen te ontstoppen door bijvoorbeeld:

  • Een ontstopper/plopper te gebruiken.
  • Heet water met soda door de afvoer te gieten.
  • Met behulp van een trekveer de verstopping doorprikken.
  • Met een (chemisch) ontstoppingsmiddel de verstopping oplossen.

Met het gebruik van chemische producten dient u wel heel voorzichtig te zijn. Wanneer u dit niet juist gebruikt kunnen er problemen optreden zoals rioollekkage en rioolstank. Wanneer een chemisch ontstoppingsmiddel in de afvoer achterblijft tast dit zowel de leiding als de afsluitende rubbers aan. Dit is dan ook altijd het laatste middel dat u zou kunnen proberen. Wij geven wel altijd aan dat dit een optie is die u kunt gebruiken, echter zullen dit nooit adviseren. Mede door de risico’s die dergelijke producten met zich meebrengen werkt RIWELA uitsluitend met milieuvriendelijke middelen.

Ontstoppen Oss contact

Als u liever zelf niet aan de slag wilt om een verstopping te verhelpen, of als u het wel heeft geprobeerd maar het lukt niet, is het verstandig om de rioolservice van RIWELA in te schakelen. In Oss en omstreken zijn wij uw vakkundige rioolexpert. van ons rioolbedrijf uit Oss. Wij weten door onze jarenlange ervaring en ruime vakkennis precies hoe wij uw riolering het beste kunnen ontstoppen.

Zowel klanten uit Oss als omgeving van Oss zijn wij graag van dienst. U kunt ons met spoed telefonisch bereiken op 073 - 204 58 19. Wij streven er naar om binnen 2 uur op locatie te zijn wanneer u een spoedklus heeft. Heeft u geen spoedklus maar wilt u wel graag in contact komen met ons? Dan kunt u ook ons contactformulier invullen.