Rioolbedrijf Oss

RIWELA is de specialist op het gebied van uw riolering. Wij zijn werkzaam in Oss en in de gehele omgeving van Oss. Heeft u last van een verstopping? Of wilt u advies over het voorkomen van rioolproblemen? Wij zijn u graag van dienst. Heeft u ons ingeschakeld voor een ontstopping of een reiniging? Dan geven wij u twee weken garantie op de werkzaamheden. Hier zijn wij redelijk uniek in! U kunt ons onder andere inschakelen voor:

  • Rioolreiniging
  • Rioolinspectie
  • Het verhelpen van rioollekkage
  • Advies en preventie van rioolproblemen

Rioolbedrijf Oss voor spoedgevallen

Wij werken met een 24 uurs spoedservice. Dat betekent dat als u last heeft van een verstopping in Oss, u ons rioolbedrijf 24 uur per dag en 365 dagen per jaar kunt bereiken. Zelfs op feestdagen staan onze vakmannen voor u klaar. Wij weten namelijk als geen ander hoe vervelend een verstopping kan zijn. Direct gebruik maken van onze diensten? Wij garanderen u scherpe prijzen! Bij spoedgevallen zijn wij nagenoeg altijd binnen 2 uur bij u op locatie. Bel nu snel en maak gebruik van onze spoeddienst.

Rioolbedrijf Oss contact

U kunt contact met ons rioolbedrijf opnemen door te bellen naar 073 - 204 58 19. Of vul het contactformulier op de contactpagina in en u hoort zo snel mogelijk van ons.